Zoek een adviseur

Vind snel een adviseur in de buurt

Wilt u een nieuwe hypotheek afsluiten of een financiële wijziging doorvoeren in uw bestaande hypotheek? Dan kunt u terecht bij een geselecteerd aantal hypotheekadviseurs waar Philips Pensioenfonds Hypotheken mee samenwerkt. Met onderstaande zoekfunctie vindt u snel een hypotheekadviseur in de buurt die bij u past. Philips Pensioenfonds Hypotheken mag zelf helaas geen advies geven.

Om deze functionaliteit te gebruiken, moeten de cookies worden geaccepteerd.

Wanneer kunt u wel rechtstreeks bij Philips Pensioenfonds Hypotheken terecht?

Zoals aangegeven kunt u een nieuwe hypotheek alleen afsluiten via een hypotheekadviseur. Ook als u al klant bent van Philips Pensioenfonds Hypotheken kunt u financiële wijzigingen alleen via een adviseur aanvragen. Denk hierbij aan het aanpassen van een hypotheekvorm of een ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid bij echtscheiding. 

Ook al heeft u bijna altijd een adviseur nodig, er zijn situaties dat u direct contact kunt opnemen met Philips Pensioenfonds Hypotheken. Om u een handje te helpen staan hieronder enkele gevallen waarbij wij u rechtstreeks kunnen helpen:

  • Informatie over het toepassen van de voorwaarden, als u bijvoorbeeld een extra aflossing wilt doen of een berekening van de aflossingsvergoeding wilt ontvangen. Meer over vervroegd aflossen leest u hier.
  • Het doorgeven van niet-financiële wijzigingen, zoals het doorgeven van een nieuwe incassorekening of het overlijden van uw partner.

Advieskosten

Philips Pensioenfonds brengt geen afsluit- of administratiekosten in rekening. Uw adviseur maakt zelf afspraken met u over de kosten voor het advies.

Boven