Over ons

…

Philips Pensioenfonds Hypotheken

Uw hypotheek is bij ons in goede handen. Wij verstrekken al ruim 60 jaar hypotheken. Philips Pensioenfonds is het enige pensioenfonds in Nederland dat rechtstreeks en onder eigen naam hypotheken verstrekt aan zowel Philips-medewerkers als niet-Philips-medewerkers. Ook op hogere leeftijd is bij ons een hypotheek afsluiten mogelijk, zonder extra kosten of extra zorgen.

Philips Pensioenfonds is een stichting zonder winstoogmerk. Voor ons zijn hypotheken een stabiele belegging die bijdraagt aan een goed pensioen voor (oud-)medewerkers van Philips en Signify. Dat betekent dat wij geen risicovolle hypotheekproducten aanbieden. Dat heeft voor onze klanten weer als voordeel dat zij zo min mogelijk risico lopen met onze hypotheken. Wij streven dan ook naar een langetermijnrelatie met u als klant.

Als Pensioenfonds staan wij voor betrouwbare hypotheekproducten. Zo bieden wij voor lange tijd zekerheid in maandlasten, als u ervoor kiest uw rente lang vast te zetten. Wij bieden daarvoor scherpe tarieven aan. Daarnaast zijn onze hypotheekvoorwaarden simpel en degelijk. U zult met een Philips Pensioenfonds-hypotheek niet voor verrassingen komen te staan.

Uitbesteding werkzaamheden

U sluit uw hypotheek af bij Philips Pensioenfonds. Dat betekent dat u klant bent bij Philips Pensioenfonds Hypotheken. De werkzaamheden voor het totale vermogensbeheer, waaronder het beheer van de hypotheekportefeuille, hebben wij uitbesteed aan BlackRock. Hierdoor kan het voorkomen dat u af en toe BlackRock tegenkomt in de communicatie, bijvoorbeeld in het e-mailadres. Daarnaast ontvangt u van BlackRock onder andere het renteaanbod, het definitieve aanbod, de verlenging bij het aflopen van de rentevastperiode en verwerken zij de extra aflossingen. BlackRock verzorgt dus de administratie van de hypotheken, maar wel allemaal uit naam van Philips Pensioenfonds Hypotheken. Alle kosten die verbonden zijn aan het beheer van uw hypotheek komen voor rekening van Philips Pensioenfonds. U betaalt hiervoor geen aparte vergoeding.

Vergunningen

Philips Pensioenfonds staat ingeschreven in het register van de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM) als aanbieder met vergunningnummer 12014228. BlackRock staat ingeschreven in het register van de AFM als kredietbemiddelaar (vergunningnummer 12014230) en kan en mag dus niet optreden als hypotheekadviseur. BlackRock treedt alleen op als kredietbemiddelaar voor Philips Pensioenfonds. U kunt de registraties verifiëren op de website van de AFM.

Klacht of suggestie?
Boven