Adviseurzoekfunctie online

Adviseurzoekfunctie online

Onlangs hebben wij een handige adviseurzoekfunctie op onze website geplaatst. We vinden het namelijk belangrijk én van deze tijd om u te helpen bij het vinden van een geschikte hypotheekadviseur.

Nieuwe hypotheken en financiële wijzigingen aan een Philips Pensioenfonds-hypotheek kunt u alleen aanvragen via een geselecteerd aantal hypotheekadviseurs. Inmiddels werken we samen met zes bekende kantoren: AON (voorheen IAK), De Hypotheker, Huis & Hypotheek, Hypokeur, Hypotheekshop en Hypotheekvisie. Dit betekent dat u als klant de keuze heeft uit vele door heel Nederland verspreide hypotheekadviseurs. We willen dat u gemakkelijk en snel een goede hypotheekadviseur in de buurt kan vinden, maar voor ons is het lastig om alle actuele gegevens van deze adviseurs bij te houden. Om deze reden zijn we de samenwerking aangegaan met Advieskeuze.nl. Zij hebben een zoekfunctie gebouwd, gekoppeld aan de genoemde hypotheekadviseurs. In deze zoekfunctie kunt u zoeken op postcode of plaats en de resultaten kunt u naar wens filteren.

Inmiddels staat de zoekfunctie online. U kunt hiermee snel een passende hypotheekadviseur vinden die u kan helpen bij uw Philips Pensioenfonds-hypotheek.

Zoek adviseur
Boven