Registreer uw e-mailadres

… …

Philips Pensioenfonds Hypotheken digitaliseert

Zorg dat wij u straks ook digitaal op de hoogte kunnen houden van uw hypotheek!

In deze digitale tijd kan en wil Philips Pensioenfonds Hypotheken niet achterblijven. Naast een nieuwe huisstijl willen we in de nabije toekomst ook overstappen op een persoonlijke inlogomgeving voor u als klant. Met andere woorden: wij bereiden ons voor om u ook digitaal op de hoogte te houden van uw hypotheek. U helpt ons hierbij door uw e-mailadres alvast door te geven. Hieronder leest u hoe u dat digitaal of per post kunt doen. Daarnaast leggen wij u graag uit waarvoor wij uw e-mailadres (niet) gaan gebruiken.

Registreer uw e-mailadres vóór 15 maart 2020 om kans te maken op een Philips Hue verlichtingsset.

Hoe registreert u uw e-mailadres digitaal?

U kunt uw e-mailadres registreren door een e-mail te sturen naar ppf.hypotheken@blackrock.com. Vermeld als onderwerp 'Doorgeven e-mail'.

Zet in de e-mail de volgende gegevens:
- Uw naam
- Hypotheeknummer*
- E-mailadres
- Telefoonnummer (optioneel)

* Het hypotheeknummer bestaat uit 6 cijfers en staat bijvoorbeeld rechtsboven op de jaaropgave vermeld. Indien u meerdere hypotheeknummers heeft is het doorgeven van één van deze nummers voldoende.

Liever uw e-mailadres per post doorgeven?

U kunt uw e-mailadres ook per post registreren. Stuur uw naam, hypotheeknummer*, e-mailadres en telefoonnummer (optioneel) naar ons antwoordnummer. U hoeft geen postzegel op de envelop te plakken.

     Philips Pensioenfonds Hypotheken
     Antwoordnummer 10345
     5600 VB  Eindhoven

* Het hypotheeknummer bestaat uit 6 cijfers en staat bijvoorbeeld rechtsboven op de jaaropgave vermeld. Indien u meerdere hypotheeknummers heeft is het doorgeven van één van deze nummers voldoende.

Gebruik e-mailadres

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u in de toekomst ook digitaal op de hoogte te houden van uw Philips Pensioenfonds-hypotheek. Het is goed te weten dat wij nooit persoonlijke informatie direct toesturen. U ontvangt in dat geval een notificatie per e-mail om uw informatie op te halen in een beveiligde omgeving. Op dit moment gebruikt Philips Pensioenfonds Hypotheken hier 'Send Secure' van BlackRock voor. Na het aanmaken van een account kunt u hier uw persoonlijke informatie veilig lezen en downloaden. In de toekomst is uw informatie terug te vinden in de inlogomgeving van Philips Pensioenfonds Hypotheken.

Philips Pensioenfonds Hypotheken vindt het zeer belangrijk dat zorgvuldig en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij registreren en verwerken uw persoonsgegevens, zoals contactgegevens, uitsluitend voor het aanbieden van hypotheken, zie onze privacyverklaring. Wij gebruiken uw e-mailadres niet voor reclamedoeleinden en wij delen uw e-mailadres ook niet met derden.  

Win een Philips Hue Starterkit! 

Als dank voor het ontvangen van uw e-mailadres verloten we onder de inzendingen twee Philips Hue White Ambiance Starterkits. Deze kit bestaat uit drie slimme white ambiance LED-lampen met E27-fitting, een Hue bridge en een dimmer switch. Deze laatste is een draadloze schakelaar waarmee u de lampen kunt in- en uitschakelen, dimmen en kiezen tussen diverse voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Draai gewoon de Hue lampen in uw bestaande verlichting en ontdek de vele mogelijkheden in de Philips Hue app!

Wilt u kans maken op één van deze slimme verlichtingssets ter waarde van €129,95, geef dan vóór 15 maart 2020 uw e-mailadres aan ons door. Dit kan zowel digitaal als per post. Na 15 maart informeren wij de twee winnaars persoonlijk. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

… …
Boven